T-Max ravintolisä kokemuksia

T-Max ravintolisä kokemuksia – Haluatko parantaa elämänlaatuasi? Sitten suosittelemme, että teet kuten muutkin miehet ja kokeilet luonnollista ravintolisää nimeltään T-Max! Se on yksinkertainen, mutta hyvä lisäravinne kaikille miehille. Kuten kaikki ravintolisät, myös T-Max sisältää vain luonnollisia ainesosia. Ravintolisä auttaa kehoa saamaan ravintoaineita, jotta kehosi pystyy tuottamaan testosteronia mahdollisimman hyvin.

TM

stars

“Kokeile T-Maxia ja saa miehekkyytesi takaisin!”

Tilaa täältä! | 50% alennus

Ethän unohda tarjousta?

Juuri nyt puoleen hintaan!

Nyt puoleen hintaan 14,95€ neljän viikon ajan

 • Antaa energiaa ja auttaa jaksamaan
 • Parantaa lihasmassan kehitystä
 • Lisää halukkuutta
 • Vapauttaa elimistössä sidottuna olevaa testosteronia
 • Reseptivapaa
 • Jatkuvat toimitukset suoraan kotiin
 • Ei sitoutumis – tai ilmoitusaikaa
 • 14 päivän palautusoikeus

T-Max ravintolisä kokemuksia – Kenelle T-Max sopii?

5Suosittelemme tätä lisäravinnetta sinulle, joka haluat parantaa hyvinvointiasi luonnollisesti. Ravintolisä tekee sinulle aina hyvää, jos treenaat!

 • Hyvä ja yksinkertainen ravintolisä, joka sopii pääasiassa kaikille
 • Täysin luonnollinen, saat sen ilman reseptiä
 • Edullinen hinta, josta saat vielä 50 % alennusta

T-Max

Fenugreek – Sarviapilauute

T-Max, sisältää patentoitua uutetta: Fenugreekiä, jota kutsutaan myös “sarviapilauutteeksi”. Se on yksi ehdottomasti vanhimmista lääkekasveista, jota on käytetty ensin Egyptissä, mutta sitä esiintyy myös Euroopassa ja Aasiassa. Ensimmäistä kertaa on todistettu ihmisten käyttäneen sarviapilaauutetta Egyptissä jo 1500 eKr. Sitä on sittemmin alettu käyttää maailmanlaajuisesti testosteronin tuotannon lisäämiseen, kun on alettu tutkia sen vaikutuksia miehen libidoon ja seksuaaliterveyteen. Yhdessä muiden tärkeiden ainesosien kanssa sarviapilauute on osa T-Maxin ainutlaatuista luonnollisten ainesosien kokonaisuutta!

Magnesium, Sinkki ja tribulus terrestris

Magnesium ja sinkki ovat kaksi tärkeää mineraalia, joilla on tutkimusten mukaan rooli kehon testosteronin tuotannossa. Testosteronin tuotanto on myös erittäin tärkeä lihasmassan ja luutiheyden kehittämisessä. Nämä ainesosat auttavat ylläpitämään punasolujen riittävää tasoa kehossa jolla on suora yhteys yleiseen hyvinvointiin.

Sekä sinkkiä että magnesiumia on käytetty moniin lisäravinteisiin, jotka on suunnattu hyvin liikkuville ihmisille. Sinkkiä ja magnesiumia sisältäviä lisäravinteita kutsutaan usein nimellä ZMA (sisältää myös B vitamiinia ja tribulus terrestris info). Näiden ainesosien tavoitteena on vapauttaa enemmän testosteronia kehoon luonnollisesti. ZMA yhdistelmä sisältää siis pelkästään luonnollisia ainesosia ja on siksi reseptivapaata.

B6-vitamiini

B6-vitamiini varmistaa, että saat tarpeeksi testosteronia kehoosi ja sitä kautta on tärkeä myös lihastenkasvun kannalta. B6- vitamiinin on myös osoitettu auttavan vähentämään estrogeenin määrää kehossa. Tutkimusten mukaan riittävä B6-vitamiinilisä voi vähentää estrogeenin aiheuttamaa geeniexpressiota jopa 30 %.

Kun miehen kehossa on vähemmän estrogeenia, testosteronilla on suurempi vaikutus kehossa, jolloin muun muassa lihasten kasvu on voimakkaampaa. B6- vitamiinista voi olla apua myös masennuksen hoidossa ja kehon immuunijärjestelmän vahvistamisessa, se on myös hyvä impotenssia vastaan.

t-max kosttillskott upplevelser

Ikääntyminen, testosteronin puute ja T-Max keskustelu

Miesten testosteronin tuotanto vähentyy, jos olet pitkään alttiina useammille siihen vaikuttaville tekijöille, kuten unen puute, stressi, liikunnan vähentyminen tai epäterveellinen ruokavalio. Kun nämä tekijät pääsevät vaikuttamaan kehoon liian pitkän aikaa, testosteroni voi laskea alhaisemmalle tasolle. Tutkimukset ovat osoittaneet, että nämä tekijät vaikuttavat nykyään enemmän miehiin, kuin ennen.

Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että miehillä on nykyään paljon alhaisempi testosteronitaso kuin jopa 25 vuotta sitten. On tutkittu, että keskimäärin 65- vuotiailla oli noin 15% alhaisempi testosteronitaso vuonna 2002 kuin vuonna 1987. Adaptogeenejä käytetään lisäämään kehon luonnollista vastustuskykyä edellä mainituille tekijöille ja sitä kautta ne voivat vaikuttaa positiivisesti kehon omaan testosteronin tuotantoon. Siksi T-Max ravintolisä kokemuksia sisältää yhtä tärkeää adaptogeeniä eli sarviapilauutetta! T-Max viittaa sivuillaan lukuisiin tutkimuksiin tuotteen toimivuudesta.

apteekki testomax keskustelu jälleenmyyjät

Hyvä voimaharjoitteluun – T-Max keskustelu

Tiedämme, miten testosteroni vaikuttaa kehossa: se on hormoni, joka tekee miehestä miehen ja on tärkeä lihasmassan kehittymiseen ja ylläpitämiseen. Kehosi saavuttaa testosteronintuotannon huipun noin 20-vuotiaana, jonka jälkeen sen määrä alkaa laskea noin 30 ikävuoden jälkeen hiljalleen 1% vuosivauhdilla.

Onneksi sinulla on mahdollisuus hidastaa prosessia ja saada testosteronisi normaalille tasolle. Sinun pitää olla aktiivinen, syödä terveellisesti ja voit käyttää näiden tukena ravintolisää, kuten T-Max yhdessä liikunnan ja hyvän ruokavalion kanssa antaa sinulle parhaat mahdollisuudet testosteronitason luonnolliseen lisäämiseen. Voit kokeilla T-Max-ravintolisää nyt sivustomme kautta puoleen hintaan. Tartu tarjoukseen täältä.

Lisää testosteronia luonnollisesti

Sinulla on mahdollisuus tehdä monia asioita testosteronin luonnolliseen buustaamiseen kehossasi.

 • Katso että saat riittävästi sinkkiä, joka tukee testosteronin tuotantoa. Sinkkiä voidaan lisätä ruokavalioon lisäämällä kuituja tai käyttämällä ravintolisää kuten T-Max.
 • Nuku enemmän. Riittävä uni on tärkeää testosteronin tuotannolle.
 • Katso, että saat tarpeeksi kaliumia, mikä auttaa testosteronin synteesissä. Kaliumia löytyy myös ravinnosta, kuten banaaneista, punajuuresta ja pinaatista.
 • Yritä vähentää sokerin määrää ruokavaliossasi.
 • Yritä vähentää stressin määrää elämässäsi tai opettele hallitsemaan stressiä paremmin.

Testosteroni hyödyttää kehoasi monin tavoin – T-Max

Tunnet testosteronin varmasti sukupuolihormonina, joka määrittää miehekkyyttä ja lihasvoimaa. Tätä tärkeää hormonia tarvitaan paljon myös seksuaalisten halujen stimuloimiseksi, lisäämään halukkuutta, jännitystä, himoa ja mielenkiintoa.

Testosteroni auttaa myös:

 • Saavuttamaan optimaalisen luutiheyden
 • Antamaan terveen vasteen kivulle
 • Säätelemään säännöllisiä nukkumistapoja
 • Lisäämään energiaa
 • Lisäämään lihasmassaa

Ikääntyessäsi testosteronitasosi luonnollisesti laskevat, mutta ne voivat laskea vielä nopeammin, jos altistut näille:

 • Epäterveellinen ruokavalio
 • Krooninen stressi
 • D-vitamiinin puute
 • Painonnousu
 • Riittämätön liikunta
 • Reseptilääkkeet

Kaikki nämä riskitekijät vähentävät normaalia immuunivastetta, joka voi johtaa liikalihavuuteen ja diabetekseen sekä hidastaa aineenvaihduntaa. Hyvä ohje alhaiselle testosteronitasolle on yrittää välttää näitä riskitekijöitä. Monet ihmiset juuttuvat helposti oravanpyörään ja etsivät epätoivoisesti ulospääsyä.

tmax

T-Max, treenin ja jokapäiväisen elämän tueksi

T-Max ravintolisä käyttöä on hyvä harkita, koska päivittäinen vitamiinien ottaminen voi auttaa kehoa saamaan kaiken tarvittavan testosteronin tuotantoa varten. Kreatiini voi auttaa sinua rakentamaan enemmän lihaksia ja lisäämään voimaa. Glutamiini taas on välttämätön aminohappo, jota on runsaasti lihaksissasi. Proteiinijauhe on aina hyvä lisäravinne / testo booster, varsinkin jos syöt paljon hiilihydraatteja. Lisäravinteita on saatavilla tabletteina ja kapseleina. Näistä suosituin on ehdottomasti T-Max.

Testosteronin tuotantoon vaikuttavat monet muuttujat. Yritä löytää itsellesi tasapainoinen ruokavalio. Säännölliset ruoka-ajat voivat myös auttaa kehoa lisäämään kehon testosteronin tuotantoa. Ravinteiden lisäksi on hyvä varmistaa, että saat riittävästi unta. Se auttaa myös kehoa palautumaan treenistä. Jos olet stressaantunut, sitä voi olla hyvä yrittää vähentää esimerkiksi rentoutumisharjoituksilla.

Stressi altistaa kehoa sairauksille ja lisää kortisolin tuotantoa, joka ei tee hyvää lihaksille. Stressi vaarantaa myös tervettä testosteronin tuotantoa.

RAVINTOSISÄLTÖ 1 tbl 2 tbl
Fenugreek (Trigonella foenum-graecum-uute/Testofen) 600mg 1200mg
Magnesium 125mg (33%*) 250mg (66%)
Sinkki 10mg (100%*) 20mg (200%*)
B6-vitamiini 1,4mg (100%)* 2,8mg (200%*)
* Prosenttia vrk:n saannin vertailuarvosta

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
T Max
Author Rating
51star1star1star1star1star
Product Name
T Max
Price
EUR 14,49
Product Availability
Available in Stock