Testo booster – lisä testosteronillesi

Testo booster – tarkoittaa ravintolisää, joka auttaa kehoasi kohottamaan testosteronitasoasi. Testo- booster auttaa sinua tässä, koska se sisältää aineita, joita kehostasi ei saa puuttua, jos haluat maksimaalisen testosteronitason.

TM

stars

“Kokeile T-Maxia ja saa miehekkyytesi takaisin!”

Tilaa täältä! | 50% alennus

Ethän unohda tarjousta?

Juuri nyt puoleen hintaan!

Nyt puoleen hintaan 14,95€ neljän viikon ajan

 • Antaa energiaa ja auttaa jaksamaan
 • Parantaa lihasmassan kehitystä
 • Lisää halukkuutta
 • Vapauttaa elimistössä sidottuna olevaa testosteronia
 • Reseptivapaa
 • Jatkuvat toimitukset suoraan kotiin
 • Ei sitoutumis – tai ilmoitusaikaa
 • 14 päivän palautusoikeus

testobooster

Miksi käyttää testoboosteria?

On monia asioita, jotka paranevat ajan myötä, kuten viini, viski ja juusto. Mutta ikääntyminen ei ole aina helppoa, emmekä välttämättä parane vanhetessamme. Ajan myötä tapahtuu monia ei- hauskoja asioita: lihasmassa vähenee, rasvamassa kasvaa ja halut vähenevät. Syynä tähän on usein alhainen testosteroni. Kolmenkymmenen vuoden iässä suurin osa miehistä kokee, että heidän testosteronitasonsa alkaa laskea. Testoboosterin tarkoitus on optimoida kehon olosuhteet mm. lihasten kasvamiseen.

Testosteroni lisä voi auttaa sinua saamaan ravintoaineita, joita voi olla vaikea saada ruokavalion mukana, tai testobooster voi yksinkertaisesti auttaa sinua aineenvaihdunnan kiihdyttämisessä. Testo boost voi olla työkalu ”laatikossa” lojuvien ongelmien hoitoon, joihin matala testosteronitaso voi johtaa. Kuten lisääntynyt rasvan määrä, osteoporoosi, väsymys, vähentynyt seksielämä tai vain väsymyksen tunne.

testo boost

Toimiiko Testo boost?

Kun katsot tuotteen ainesosia, huomaat, että sillä voi olla positiivinen vaikutus testosteronin tuotantoon. Eri vitamiineista, mineraaleista ja muista ravintoaineista on paljon tutkimuksia. Niillä voi olla eri tavoilla positiivinen vaikutus testosteronin määrään kehossa. Testoboosterin tarkoituksena on nostaa kehon testosteronitasoa luonnollisella tavalla. On aika selvää, että jos täydennät puutteellista ruokavaliota oikeilla, kehon testosteronin tuotantoa tukevilla ainesosilla, testo booster voi mahdollistaa testosteronin tason nousun.

Testosteronin lasku voi estää muun muassa lihastesi kasvua. Vaikka sinusta tuntuu, että hallitset elämääsi, testo boost voi olla juuri oikea ratkaisu sinulle. Jos testaat testoboosteria, se voi auttaa sinua täydentämään ruokavalioosi ravinteita, joista et tiennyt, että sinulla on puutetta. Näin saat elämääsi lisää energiaa. Jos olet urheilullisesti aktiivinen, se voi olla hyväksi sinulle joka tapauksessa. Testo boost voi viedä sinut treeneissäsi seuraavalle tasolle! Lisäravinteita on saatavilla tabletteina ja kapseleina. Näistä ja suosituin on ehdottomasti T-Max.

Sinkki

On tutkimuksia, jotka osoittavat, että sinkillä voi olla tärkeä vaikutus testosteronitasoon kehossa. Monet miehet, joilla on testosteronin puutos, kärsivät sinkin puutteesta. Aikuinen mies tarvitsee noin 11 mg sinkkiä päivittäin optimoidakseen testosteronin tason.

B6-vitamiini

Auttaa vähentämään väsymystäsi ja uupumustasi. B6-vitamiini tai pyridoksiini on osa B- vitamiineja. Kaikki B-vitamiinit ovat vesiliukoisia, mikä tarkoittaa sitä, että keho ei varastoi niitä, ja että käyttämättömät vitamiinit erittyvät virtsaan. B6-vitamiinia löytyy luonnostaan monenlaisista ruuista ja tai voi ottaa sitä ravintolisän mukana.

Magnesium

Auttaa sinua parantamaan lihasten toimintaa ja aineenvaihduntaa. Magnesium katoaa hien mukana. Monet miehillä tehdyt tutkimukset ovat osoittaneet, että magnesium liittyy positiivisesti testosteronin määrään. Valitettavasti magnesiumin puutos on kovin yleinen, koska ihmiset eivät yleensä saa tarpeeksi magnesiumia ravinnon mukana.

Fenugreek / Testofen ja tribulus terrestris

Fenugreek (Testofen kokemuksia) eli sarviapilauute saattaa kuulostaa kreikkalaiselta, mutta ei oikeastaan ole kotoisin Kreikasta, vaan sitä tuotetaan useimmiten Intiassa. Perinteisesti tribulus terrestris (info) / Fenugreekia käytetään currymausteiden valmistukseen. Tänä päivänä se on herättänyt paljon kiinnostusta sen jälkeen, kun on tehty tutkimuksia sen anabolisista vaikutuksista. Se parantaa nimittäin lihasmassan kehitystä ja auttaa kehoa rasvanpoltossa.

testo

Testosteronin puutoksen oireet

Testosteronin puutos ilmenee, kun testosteronin tuotanto laskee erittäin alhaiselle tasolle. Se voidaan erehtyä liittämään vain iän mukanaan tuomiin ongelmiin, mutta voi todella olla testosteronin puute.

Miesten vanhetessa testosteronin tuotanto vähenee ajan myötä. Se tapahtuu eri miehillä eri tavoin. Joillakin se vähenee niin, että se vaikuttaa heidän hyvinvointiinsa ja terveyteensä. Luonnollinen testo booster voi auttaa paikkaamaan testosteronitasolle tärkeät ravinteet ruokavaliossa.

Miehet tarvitsevat testosteronin tuotantoa hyvään oloon ja terveyteen. Olipa ikäsi mikä tahansa, saatat kärsiä testosteronin puutteesta. Monet miehet, joilla on testosteronin puutos, kokevat joitain tai kaikkia testosteronin puutoksen oireita.

 • Huonot yöunet
 • Lisääntynyt rasvan määrä – Heikentynyt lihasmassa
 • Vähentyneet halut
 • Väsymys

Yleisimpiä oireita ovat väsymys, masennus, ärtyneisyys ja erektio-ongelmat. Mutta muista, että kaikilla ei ole kaikkia oireita samanaikaisesti tai samassa määrin. Näissä on suuria eroja.

Lisää testosteronia luonnollisesti

Treeniä, treeniä ja lisää treeniä. Journal of Applied Physiology -lehdessä tehty tutkimus osoitti, että 10 viikon treenijaksolla kahdessa ryhmässä, joissa ensimmäisessä oli 30 -vuotiaita ja toisessa 60-vuotiaita, he onnistuivat kasvattamaan lihasmassaa yhteensä 16 %. 30-vuotiaat kasvattivat lihasmassaa 10,1% ja 60-vuotiaat 5,9% 10 viikon aikana. Se osoittaa selvästi, että voimaharjoittelu voi vaikuttaa vartaloosi missä iässä tahansa.

Oikean painon ylläpitäminen on erittäin tärkeää, jotta testosteronitaso olisi hyvä. Liika rasva kehossa alentaa kivesten testosteronin tuotantoa. Testosteronin puute voi siis laukaista noidankehän, jossa painosi nousee, mikä puolestaan vähentää testosteronitasoa.

Siksi voi olla viisasta harkita testoboosteria, joka auttaa sinua pääsemään parempaan suuntaan samalla kun syöt terveellisemmin ja harrastat liikuntaa. Tällä tavoin aloitat positiivisen kierteen, joka helpottaa korkean testosteronitason saavuttamista, alhaisempaa rasvaprosenttia, enemmän lihasmassaa ja samalla harjoituksesi tuntuu koko ajan kevyemmältä. Voit kokeilla T Max-lisäravinteita nyt sivustomme kautta puoleen hintaan. Tartu tarjoukseen täältä.

fenugreek

Testo booster ja treeni

Hyvä testobooster voi olla tehokas apu lisäämään lihasvoimaa ja lihaksen kokoa, mutta ne eivät korvaa treeniohjelmaa. Tärkein tekijä parhaimpien tulosten saavuttamisessa on sopivan treeniohjelman suunnittelu. Vaikka treenaisitkin jo kovasti, älä pelkää mennä seuraavalle tasolle ja haastaa kehoasi. Tässä on muutamia vinkkejä seuraavalle tasolle siirtymiseen:

 • Tutkimus osoittaa, että harjoittelun aloittaminen nostoliikkeillä, kuten penkkipunnerukset, kyykyt, jne. johtavat suurempaan anaboliseen vasteeseen.
 • Kun treenaat, treenaa nopeammin: yritä lyhentää harjoituksia vähentämättä toistojen kokonaismäärää.
 • Testosteronitasot ovat korkeammat lyhyempien (alle 60 minuutin) harjoitusten jälkeen, jolloin lepoajat pidetään lyhyinä (30–90 sekuntia).
 • Lisää enemmän vaihtelua ja intensiteettiä treeneihisi: erilaiset nostotekniikat, kuten drop sets ja negatiiviset toistot auttavat treenin intensiteetin kasvattamisessa.
 • Näissä tekniikoissa käytetään enemmän toistoja, suurien painojen sijaan.

Mikä on paras testo boost?

Kehonrakennuksessa testosteroni on kuningas. Se on tärkein miespuolinen sukupuolihormoni, jolla on keskeinen rooli miesten lisääntymiselinten kehityksessä, ja sillä on myös toissijaisia vaikutuksia, kuten lihaksen koon, voiman ja luutiheyden lisääminen.

Yksinkertaisesti: mitä korkeampi testosteronitaso on, sitä nopeammin voit rakentaa lihaksia, polttaa rasvaa ja kehittää kehoasi. Koska testosteronilla on niin keskeinen rooli jokaisessa kehonrakentajan liikuntaohjelmassa, koko maailma on täynnä erilaisia testoboostereita. Voitko lisätä testosteronitasoasi luonnollisesti testoboosterilla?

Kyllä voit, mutta on parempi käyttää sanaa optimoida. Toisin sanoen, jos teet tiettyjä asioita säännöllisesti, jotka edesauttavat luonnollisen testosteronin boostaamista kehossasi, voit saada apua ongelmiin testoboosterista.

mann

Valitse oikea tuote – T-Max!

Markkinoilla on paljon tehottomia testoboostereita, jotka antavat tälle tuotetyypille huonon maineen. Oikean testoboosterin valitseminen ei välttämättä aina ole niin helppoa, minkä vuoksi olemme päättäneet listata tällä sivustolla vain parhaat testoboosterit / testosteronin tehostajat. Kaikki toimivat suunnilleen samalla tavalla, mutta ovat yleensä suunniteltu eri tarkoituksiin. Jos haluat kuulla mitä me suosittelemme, kokeile T-Max

Voit myös lukea lisää ravintolisästä täältä. Kaikki riippuu ainesosista. Olemme käyttäneet paljon aikaa käyden läpi tieteellisiä tutkimuksia ainesosista ja arvosteluja tuotteista.

Toisin sanoen, jos haluat tuotteen, jonka ainesosien vaikutusta tukevat tieteelliset tutkimukset ja käyttökokemukset, ja lisäksi joka on täysin luonnollinen eikä aiheuta sivuoireita, meillä on listattuna vain luonnollisia testosteronilisiä! Me voimme suositella ensisijaisesti luonnollisista ravintolisistä muutamaa parasta markkinoilla olevaa testoboosteria, jotka on todettu todella tehokkaiksi.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Testo boost
Author Rating
51star1star1star1star1star
Product Name
Testo boost
Price
EUR 14,95
Product Availability
Available in Stock