Alhainen testosteroni vaje & puute

Alhainen testosteroni vaje & puute – Kolmenkymmenen vuoden iässä kehon tuottama testosteronin määrä alkaa vähentyä. 45-vuotiaana jo neljä kymmenestä kärsii testosteronin puutteesta. Monet miehet kärsivät alhaisesta testosteronitasosta tietämättä sitä.

TM

stars

“Kokeile T-Maxia ja saa miehekkyytesi takaisin!”

Tilaa täältä! | 50% alennus

Ethän unohda tarjousta?

Juuri nyt puoleen hintaan!

Nyt puoleen hintaan 14,95€ neljän viikon ajan

 • Antaa energiaa ja auttaa jaksamaan
 • Parantaa lihasmassan kehitystä
 • Lisää halukkuutta
 • Vapauttaa elimistössä sidottuna olevaa testosteronia
 • Reseptivapaa
 • Jatkuvat toimitukset suoraan kotiin
 • Ei sitoutumis – tai ilmoitusaikaa
 • 14 päivän palautusoikeus

Alhainen testosteroni oireet / vaje & puute?

Miehet, joilla on alhainen testosteroni oireet puutos, kärsivät siitä aivan turhaan. Sen ei tarvitse olla niin. Testosteroni vaje voi vaikuttaa miehen seksielämään. Halut ja erektiokyky vähenevät. Tämä voi johtua siitä, että sinulla on joidenkin vitamiinien, mineraalien tai muiden aineiden puute, joka on mahdollista korjata ravintolisän avulla.

Testosteroni puute kehittyy vuosien kuluessa, mutta on myös monia nuoria miehiä, jotka saattavat kärsiä testosteronin puutteesta. Oireet kehittyvät vähitellen, eikä moni tästä syystä tiedä kärsivänsä testosteronin puutteesta. Ihmiset ajattelevat helposti, että vain vanhemmat miehet voivat kärsiä testosteronin puutteesta, mutta tämä on väärä luulo, koska se voi vaikuttaa negatiivisesti myös nuorten miesten elämään.

testosteroni vaje

Mitä on testosteroni vaje?

Testosteroni on miespuolinen sukupuolihormoni, joka alkaa toimia jo sikiövaiheessa. Se on juuri se hormoni, joka varmistaa, että sinulle kehittyy miehen sukupuolen ominaisuudet eli miehen sukuelimet sekä muut miehiset ominaisuudet. Testosteroni kehossa kehittää lihaksia ja vähentää rasvapitoisuutta. Lisäravinteita on saatavilla tabletteina ja kapseleina. Näistä ja suosituin on ehdottomasti T-Max.

Testosteronin määrä miehen kehossa saavuttaa huippunsa murrosikäisenä tai varhaisessa aikuisiässä. Kolmenkymmenen – neljänkymmenen vuoden kuluttua, testosteronitasot laskevat noin prosentin vuodessa, Yhdysvaltojen Mayon klinikan mukaan.

Testosteronin puutteen oireet

Monet miehet eivät tiedä kärsivänsä testosteronin puutoksesta, mutta he tunnistavat itsensä helposti oireista. Jos sinä kärsit oireista, jotka ovat yleisiä testosteronin puutteen oireita, saatat siis kärsiä testosteronin puutteesta. Jos kärsit testosteronin puutoksesta, oireet voivat olla:

 • Vähentynyt halu seksiin
 • Erektio-ongelmat
 • Tunne, että psyykkinen vointisi ei yhtä hyvä kuin ennen – Olet voimaton ja väsynyt
 • Lisääntynyt rasva vatsan seudulla
 • Hedelmättömyys
 • Väsymys
 • Masennus
 • Keskittymisvaikeudet
 • Muistiongelmat
 • Nivel- tai lihaskipu
 • Lihasmassan lasku
 • Ärsyyntyneisyys
 • Vähentynyt parran kasvu

alhainen testosteroni

Testosteroni ja ikääntyminen

Testosteronitasot vähenevät varsinkin miesten vanhetessa. Joskus tätä testosteronivajetta kutsutaan miesten vaihdevuosiksi. Miesten vaihdevuosien oireet saattavat johtua alhaisesta testosteronitasosta, mutta lisätutkimuksia tarvitaan, ja testo booster. Monet miehet eivät huomaa vaihdevuosien oireita.

Miesten vaihdevuosien oireet:

 • Ärsyyntynyt olo
 • Vähentyneet seksuaaliset halut – Väsymys
 • Heikkous
 • Masennus

Mitä ongelmalle voi tehdä?

T-Max, joka sisältää muun muassa alla olevia ainesosia, voi palauttaa kehosi testosteronitasapainon. T Max viittaa sivuillaan lukuisiin tutkimuksiin tuotteen toimivuudesta. T-Max voi olla helpompi ja turvallisempi vaihtoehto testosteronin puutoshoitoon. Se voi auttaa kehoasi:

 • Lisäämään lihasten kasvua
 • Vähentämään kehon rasvaprosenttia
 • Parantaa keskittymiskykyäsi
 • Parantaa sukupuoliviettiäsi
 • Optimoida ruokavaliosi vaikutusta ja nostaa testosteronitasojasi

Sinkki

Sinkin puutos voi vaikuttaa testosteronitasoon kehossa. Se on välttämätön mineraali. Tarvitset Sinkkiä immuunijärjestelmäsi toimintaan ja solujen jakautumiseen. Sinkki auttaa sinua hajottamaan ravintoaineita ruoansulatuksessa. Sillä on myös tärkeä rooli proteiineja rakentavissa entsyymeissä.

Magnesium

Magnesium on välttämätön ioni, joka osallistuu useisiin tärkeisiin toimintoihin ihmisen kehossa. Eräässä 7 viikon mittaisessa tutkimuksessa, jossa tutkittiin miesten voimaharjoittelua ja magnesiumin vaikutusta, tutkimukseen osallistuneet miehet saivat merkittäviä tuloksia magnesiumin käytön jälkeen.

B6-vitamiini ja tribulus terrestris kokemuksia

Tribulus terrestris kokemuksia ja B6-saannin rajoittaminen näyttää vähentävän testosteronitasoja. On mahdollista, että B6-vitamiini on suoraan osallisena testosteronin synteesissä tai aineenvaihdunnassa, mahdollisesti raaka – aineena tai signaaliyhdisteenä.

Fenugreek – Sarviapilauute

Sarviapilauutetta kutsutaan yleisimmin nimellä Fenugreek. Eräässä kaksoissokkotestissä 25–52- vuotiaiden miesten joukossa, miehissä, joille annettiin 600 mg sarviapilauutetta, huomattiin merkittävä positiivinen vaikutus terveellisten testosteronitasojen ja libidon kehittymisessä.

testosteroni vaje

Mikä voi aiheuttaa alhaista testosteronitasoa?

Iän myötä testosteronitasot laskevat noin yhden prosenttiyksikön vuosittain, kun olet ylittänyt 30 ikävuotta. Ylipaino ja liiallinen alkoholin kulutus voivat vähentää testosteronia jopa enemmän kuin iän tuomat vaikutukset. Unen puute voi olla myös yksi syy. Tämä johtuu siitä, että nukkumisen aikana testosteronitasot nousevat, joten testosteronitasosi ovat korkeimmillaan aamulla.

30 vuoden iän jälkeen useimmat miehet kokevat testosteronin laskua. Seuraavat sairaudet ja seikat voivat myös vaikuttaa testosteronitasoihin, kuten:

 • Lihavuus
 • Aineenvaihdunnan sairaudet – Kemoterapia
 • Sädehoito
 • Maksasairaudet
 • Munuaissairaudet
 • Diabetes
 • HIV / AIDS

Testosteroni puute

On joitain asioita, joiden avulla kehoa voidaan auttaa luonnollisesti palauttamaan normaalit testosteronitasot. Alla on yleisimmät syyt miksi testosteronin määrä putoaa. Pääasiassa ravintolisällä, hyvällä ruokavaliolla ja liikunnalla voidaan saavuttaa parhaat tulokset.

Unen puute

Sinun tulisi välttää univajetta, jos haluat välttää alhainen testosteroni puute. Hyvien yöunien aikana testosteronitasosi nousee, ja siksi ne ovat korkeimmillaan aamulla. Hyvät unet auttavat myös ylläpitämään terveellistä painoa ja hyvää elämänlaatua.

Alkoholi

Alkoholi alentaa testosteronitasojasi. Liiallisen alkoholin käytön myötä testosteronitasot laskevat merkittävästi. Lisäksi se ei ole hyväksi motivaatiollesi harrastaa liikuntaa, koska alkoholin nauttimisen jälkeen ei yleensä liikunta maistu.

Liikunnan puute

Liikunnan puute alentaa testosteronitasojasi. Se on yksi tärkeimmistä terveyden osa-alueista. Se on yksi parhaista käytettävissä olevista keinoista välttää erilaisia sairauksia. Se voi myös auttaa sinua nostamaan kehosi luonnollista testosteronin määrää.

On olemassa erittäin mielenkiintoinen tutkimus, joka osoittaa, että fyysisesti aktiivisilla miehillä on korkeampi testosteronin määrä, kuin miehillä, jotka eivät ole fyysisesti aktiivisia.

Stressi

Vältä stressiä. Kun olet stressaantunut, lisämunuaiset tuottavat kehoon lisää kortisolia eli stressihormonia. Kortisoli auttaa kehoa silloin kun tarvitset nopeasti energiaa ja voimaa. Jos taas tunnet jatkuvasti stressiä, kehosi tuottaa enemmän ja enemmän kortisolia ja liika kortisoli vaikuttaa negatiivisesti aineenvaihduntaan.

Testosteronin edut ja testo boost / testosteroni lisäravinne

Testosteroni on tärkein ja luonnollisin mieshormoni, jota kivekset tuottavat. Se vaikuttaa kehossa kahdella tavalla:

 • Anabolinen vaikutus: lisää lihaksissa tapahtuvaa proteiinisynteesiä. Se pitää sinut vahvana ja urheilullisena.
 • Androgeeninen vaikutus: varmistaa, että miehelle kasvaa leveät hartiat, leveä leuka ja maskuliininen persoona.

Se ei auta sinua ainoastaan kaikissa näissä asioissa, vaan lisäksi korkea testosteronitaso voidaan yhdistää parempaan kehon koostumukseen ja pienempään rasvan määrään kehossa. Se edesauttaa aineenvaihdunnassa ja on siten merkittävä tekijä terveydellesi. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: on runsaasti todisteita testosteronin vaikutuksesta seksuaaliseen suorituskykyyn. Myös seksuaalinen halu ja siittiöiden laatu paranevat. Testosteroni vaje vaikuttaa niin moneen asiaan, että sitä on hyvä yrittää välttää.

man

Tarvitseeko sinun mennä testosteroni testiin?

Lääkäriltä on mahdollisuus pyytää testiä, joka selvittää testosteronin määrää kehossasi. Testosteronitasojen selvittäminen testillä vaatii verikokeen. Testi suoritetaan yleensä aamulla, jolloin testosteronin määrä on korkeimmillaan. Yleisin syy testosteronitestin tekemiseen kotona tai vastaanotolla on nuoren miehen varhainen tai viivästynyt murrosikä. Testi voi myös ollatarpeen, jos lääkärisi epäilee sinulla poikkeuksellisen alhaisia testosteronitasoja iän vuoksi (testosteronin määrä alkaa vähentyä 30-vuotiaana). Voit kokeilla T Max-lisäravinteita nyt sivustomme kautta puoleen hintaan. Tartu tarjoukseen täältä.

Hoito ja neuvonta

Tutkimukset ovat osoittaneet, että testosteronin korvaushoito hypogonadismistä, eli testosteronin puutoksesta kärsiville miehille, parantaa heidän henkistä hyvinvointiaan, seksuaalista toimintaa, mielialaa, libidoa, luutiheyttä, lihasmassaa ja lihasvoimaa. Se voi vähentää sisäelinten ja kehon rasvaa sekä insuliiniresistenssiä ja verensokeria.

Hypogonadismin hoitoa voidaan antaa injektiolla, ihon kautta (geelit tai voiteet) tai oraalisessa muodossa. Kaikki nämä tavat ovat toimivia sopivina annoksina ja antavat potilaille mahdollisuuden valita erilaisista vaihtoehdoista.

Hoidon alettua, lääkäreiden voi olla tarpeen säätää annosta potilaan fyysisten ominaisuuksien vuoksi. Vaihtaminen toiseen tapaan voi olla tarpeen myös, jos veriarvot eivät ole hyvät tai jos huomataan vakavampia haittavaikutuksia, kuten polysytemia vera (punasolujen lisääntynyt määrä).

testosteroni puute

Testosteroni vaje – Varoituksia ja ohjeita ja Testofen kokemuksia

Erilaiset näkökulmat ovat tarpeen testosteronihoidossa varsinkin potilailla, joilla on tiettyjä sairauksia. Yleensä suositellaan, että eturauhassyöpää sairastavia miehiä ei hoideta testosteronilla, koska androgeenit saattavat aiheuttaa kasvaimen kasvun kiihtymistä. Mielipiteet vaihtelevat kuitenkin selvästi hypogonadismistä kärsivien miesten kohdalla, jotka ovat aiemmin sairastaneet eturauhassyöpää, mutta parantuneet siitä.

Alhainen testosteroni oireet? Joidenkin mielestä vuosi tai kaksi onnistuneen eturauhassyövän leikkauksen ja hoidon jälkeen – urologin ja onkologin tukiessa päätöstä – testosteronihoitoa voidaan antaa joillekin valituille potilaille lääkärin valvonnassa ja potilaan suostumuksella. Luonnollisen testosteronilisäravinteen (info) kokeilu tällaisessa tilanteessa voi olla turvallisempi vaihtoehto.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Testosteroni puute ja vaje
Author Rating
51star1star1star1star1star
Product Name
Testosteroni puute ja vaje
Price
EUR 14,95
Product Availability
Available in Stock